Om

Ideen

Ideen bag jaegergaard.dk er simpel. Jeg ønsker at dele nogle af mine tanker, fortællinger, historier og oplevelser på min egen måde. Dvs. jeg ønsker at dele, hvad jeg synes, der skal deles og ud fra mit syn. Det er altså helt og holden mine synspunkter.

God Opdragelse

Med ovenstående som udgangspunkt behøver du ikke at være enig. Du har alt mulig ret til at vælge, om du se det på samme måde som mig, eller du vil lægge en anden vinkel – og holdning. Kort fortalt så forventer jeg ikke noget feedback fra dig for besøger og læser af min blog og min webside.

Det til trods vil jeg værdsætte at modtage dine saglige, velovervejede synspunkter. Vulgær sprogbrug, paroler, ligegyldigheder og andet pladderballe snak forbeholder jeg mig retten til at se bort fra eller offentliggøre alt efter lyst.

Har du brug for at udtrykke stærke meninger, skrive grimt eller på anden måde opføre dig uden pli, så brug de dertil indrettede sociale medier og nyhedsgrupper rundt omkring på internettet. De er beregnet til dette. Det er mit lille nærværende univers ikke.

Husk afsenderen

Finder du tekster eller på min side, du tænker, kan bruges i andre sammenhænge, anser jeg det for almindelig pli og høflighed, at du gør mig opmærksom her på. Den bedste at gøre det på er at linke til min side og tydeliggøre din kilde. Det er en god skik – og en del af en god opdragelse.